Netværkskomponenter

Staten har indgået en rammeaftale om levering af netværkskomponenter, tilbehør og tilknyttede serviceydelser. Aftalen er forpligtende for staten. Kommuner, Regioner, Danmarks Nationalbank, Folketinget, Dansk Institut for Internationale Studier, Institut for Menneskerettigheder, Grønlands Selvstyre og Færøernes Hjemmestyre samt en række selvejende institutioner vil også kunne gøre brug af aftalen.

Bemærk at selvejende institutioner kan anvende aftalen uden tilmelding via Ethics.

Kontraktperiode
Aftalen trådte i kraft den 6. januar 2017 og gælder til 31. december 2018. Moderniseringsstyrelsen kan forlænge aftalen to gange et år, således at den kan løbe til og med den 31. december 2020.

Leverandører
Der er indgået kontrakt med Axcess, HP og NetNordic som leverandører på aftalen. Tilbuddene er blevet vurderet på baggrund af kriteriet ”det økonomisk mest fordelagtige tilbud”.

Sortiment
Aftalen omfatter netværkskomponenter indenfor sortimenterne:

  • Switche
  • Rugged switche
  • Trådløse netværkskomponenter
  • Firewalls
  • Routere

Axcess har budt ind med produkter fra Cisco.

HP har budt ind med produkter fra HP og Aruba.

NetNordic har budt ind med produkter fra Huawei og Alcatel-Lucent.

Der kan desuden tilkøbes tilbehør, serviceydelser og software.

Faktaark
Få et nemt overblik over aftalen via Faktaarket (pdf).

Vejledning
Læs vejledning om aftalen, som findes på aftalens loginbeskyttede side. Vejledningen indeholder de vigtigste informationer til brug for køb på aftalen. Vejledningen hjælper til et hurtigt overblik over aftalens indhold og gør det lettere at overføre kontraktens bestemmelser til den konkrete indkøbssituation.

Læs vejledning  (pdf)

Indhentning af ESPD ved miniudbud

Ved miniudbud skal der indhentes dokumentation via ESPD inden ordren kan tildeles. Se vejledningen om indhentning af dokumentationen her. (pptx)

Den fulde aftaletekst er tilgængelig her (kræver login).

Kontakt
For spørgsmål kan du kontakte Jeppe Groot på mail: JEPGR@modst.dk