Server

Moderniseringsstyrelsen har på baggrund af EU-udbud indgået rammeaftale vedrørende servere, tilhørende storageløsninger, tilbehør og tilknyttede tjenesteydelser (serveraftalen).

 

Rammeaftalerne er indgået med Dell A/S, Lenovo ApS og Hewlett-Packard ApS. De valgte leverandører har vundet Moderniseringsstyrelsens udbud af serverløsninger, da de har afgivet de økonomisk mest fordelagtige tilbud.

 

Kontraktperiode 

Aftalen trådte i kraft den 18. marts 2016 og er gældende frem til 31. december 2017 med mulighed for to års forlængelse frem til 31. december 2019. Moderniseringsstyrelsen har valgt at forlænge aftalen med ét år, således at den løber til og med 31. december 2018. 

 

Danmarks Nationalbank, Folketinget, Færøernes Hjemmestyre, Grønlands Selvstyre samt selvejende institutioner vil også kunne gøre brug af aftalen.

 

Vejledningsmateriale, priser og kontraktvilkår er tilgængelige på www.statensindkob.dk. Bemærk at dette kræver login til hjemmesiden, som du kan anmode om her.

 

Faktaark
Få et nemt overblik over aftalen via Faktaarket (pdf).

 

Vejledning
Læs vejledning til aftalen (pdf), der indeholder rammekontraktens vigtigste informationer. Vejledningen hjælper til et bedre overblik over aftalens indhold og gøre det lettere at overføre kontraktens bestemmelser til den konkrete indkøbssituation.

 

Kontakt

For spørgsmål vedrørende kontrakten kontakt Nicolaj Skou på mail: JEPGR@modst.dk